Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 26 august 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ                                                                             privind
Concursul de creație Literară(proză scurtă)„Nicolae Velea”, organizat de revista Arena literară și Asociația Difuzorilor și Editorilor-Patronat al Cărții. Ediția I/2017
Concursul de proză scurtă „Nicolae Velea”, ediția 2017, va avea loc în perioada 15 august-15 octombrie și se va  finaliza cu ceremonia de acordare a premiilor și de lansare a ANTOLOGIEI(cu textele trimise la concurs), în cadrul Târgului Internațional de carte „Gaudeamus...”(finalul lunii noiembrie).
Pentru Concursul de proză scurtă, ediția 2017 și perntru edițiile următoare:                 

1. Pot participa scriitori de limbă română, membrii sau nemembri ai Uniunii Scriitorilor din România sau ai altor uniuni, asociații, societăți, ligi ș.a.,  de creație,  indiferent de vârstă și de țara de rezidență:

2. Textele vor fi scrise în document word, paginare A4, font TNR de 12, spațiere la 1,15, vor avea cel mult 4 pg. (3000 de semne) și vor fi trimise prin e-mail pe adresa arenaliterara@yahoo.com, până la data de 15 octombrie 2017.                     
3. Într-un attach(1) separat autorul va trimite un scurt CV și o fotografie bust (obligatoriu pentru cei care doresc ca textele să le apară în antologie) și    într-un alt attach(2) datele de contact (numele și prenumele, adresa de domiciliu și numărul de telefon la care poate fi contactat. In acest attach se va preciza opțiunea de a achiziționa antologia.)

4.Jurizarea se face între 15 octombrie - 1 noiembrie de un juriu format din scriitori de prestigiu, condus de criticul Aureliu Goci, redactorul șef al revistei.

5. Rezultatele vor fi anunțate în „Arena literară” nr.7, în alte publicații de profil și pe site-ul editurii Betta:http://editurabetta.webs.com                                                                 5.- Premiile (Premiul I, II, III și trei mențiuni) constau în bani, diplome, câte un exemplar din ANTOLOGIE, cărţi cu autograf din partea membrilor juriului și Editurii Betta, publicarea textelor premiate în revista „Arena literară”

6.- Pentru autorii care doresc să achiziționeze ANTOLOGIA, precizăm că prețul la două ex. va fi de 70 lei(inclusiv cheltuielile de transport), urmând ca după ce se primesc opțiunile pentru cumpărare(prin attach-ul cu datele de contact), să se comunice autorilor modalitatea de plată.

Arena Literară                                          A.D.E.-P.C.

Director,                                                Președinte,
N.Roșu                                               Lucia Ovezea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem într-o fundătură istorică foarte periculoasă

     Mă uit la acest război ” civilo-cazon ” dintre români și români. Las de-o parte chestiile cu ” amestecul în treburile interne ale ...